Preloader
 

Virksomhed

Virksomheden som arbejdsplads eller som praktiksted.

Virksomheden som arbejdsplads

Som virksomhed er I med til at tage et stort socialt ansvar, når I støtter op om medarbejdere, som af den ene eller anden grund er i risiko for en længerevarende sygemelding eller fravær i øvrigt, og hvor usikkerheden omkring medarbejderens tilbagevenden og fastholdelse i jobbet er på spil.

Vi ved af erfaring, at ikke alle virksomheder har den nødvendige tid og viden, når det gælder mulighederne i lovgivningen – og ofte kan blot små tiltag gøre en stor forskel. Derudover kan der – uanset både virksomhedens og medarbejderens ønske om at fortsætte et gensidigt samarbejde i ansættelsen – være situationer hvor professionel rådgivning kan være altafgørende for, at det lykkes på bedste vis.

Hos Ginsbo | Valentin tilbyder vi uvildig rådgivning til både virksomheden og medarbejderen, og vi tager altid udgangspunkt i den konkrete arbejdsmæssige situation og eventuelle udfordringer. Vi benytter os af de muligheder som lovgivningen indeholder, og vi holder os altid ajour på området, så vi kan levere den bedste rådgivning til jer.

Vi tror på, at vi kan hjælpe jer med det vi er bedst til, således I kan fortsætte med at gøre det, som I er bedst til.

Virksomheden som praktiksted

Hos Ginsbo | Valentin er vi afhængige af, at I vil samarbejde med os og bistå med at hjælpe borgere tilbage i beskæftigelse – uanset årsagen til og længden af fraværet. Vi samarbejder allerede med et stort antal virksomheder på Sjælland, som hver dag gør en forskel ved at tilbyde praktikpladser i deres virksomhed. Herigennem yder virksomhederne et stort socialt ansvar ved at åbne dørene, for de borgere, der har behov for at vende tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi er gode til at matche borgere og virksomheder, og vi har erfaring for, at det der startede med et praktikforløb, i flere sager ender i konkrete aftaler om ansættelse – både på ordinære vilkår eller i fleksjob.

Vi har altid behov for nye samarbejdspartnere, som vil være med til at gøre en forskel for borgere på kanten af arbejdsmarkedet, og du og din virksomhed er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvis du som virksomhed, er interesseret i at tilbyde din hjælp i forhold til virksomhedspraktikker, skal du vide, at vi hos Ginsbo | Valentin gennem hele forløbet er din sparringspartner, og der påhviler dig ingen skriftlige afrapporteringer eller andet tungt administrativt arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.