Preloader
 

Succesfulde jobmatch for borgere der står på kanten af arbejdsmarkedet

ginsbo-valentin-praice-softskill-jobmatch

I forbindelse med den fortsatte udvikling af de værktøjer og metoder vi arbejder med, blev vi for nyligt bekendt med Praice.

Praice har siden 2015 arbejdet med adfærdsprofiler, rekruttering og ledelsesudvikling, og senest har de kastet sig over beskæftigelse i form af Praice personlighedsprofil, som kan anvendes i forhold til succesfulde jobmatch – blandt andet for de borgere, der står på kanten af arbejdsmarkedet.

Vi har i en længere periode haft fokus på i endnu højere grad at skabe det perfekte match, end hvad vi allerede gør, imellem borger og arbejdsmarkedet. Med Price har vi fundet en løsning, som på bedste vis sætter fokus på de personlige styrker og kompetencer, som vi alle rummer – uanset om helbredet svigter.

Praice kortlægger det enkeltes menneskes personlige adfærdsprofil via en række enkle spørgsmål – som den opleves af vedkommende selv og vedkommendes netværk. Personen selv opnår større selvindsigt og profilen vil kunne vise et unikt billede af en selv til andre, f.eks. i forbindelse med jobsøgning.
Praice er et fantastisk værktøj for både os og vores borgere, da vi med deres softskill CV og jobmatchprofil mm. kan visualisere for borgerne, hvilke styrker som de hver især fortsat rummer.

”Vi har valgt at indgå et samarbejde med Praice. Praice Profilen er nem at tilgå, materialet ser lækkert og professionelt ud, og vi oplever at både borgere og sagsbehandlere er meget begejstrede for vores nye tiltag,” siger Malene Ginsbo.

Læs mere om Praice.