Preloader
 

Det perfekte match – Katja og Autismetilbuddet

Ginsbo og Valentin i samarbejde med Autismetilbuddet

Der har været stille fra vores side i et stykke tid…

Det er fordi vi bruger vores tid “i marken” – sammen med borgerne, på virksomhederne og i jobcentrene på at skabe de bedst mulige forløb for de af vores borgere, som står på kanten af arbejdsmarkedet.

Heldigvis oplever vi dagligt de gode historier, at det gode match opstår, at arbejdsgiverne åbner deres virksomheder op og tager socialt ansvar og at vores borgere gør alt hvad de kan får at komme videre – typisk henimod en afklaring, så de ved, under hvilke rammer de fremadrettet kan være på arbejdsmarkedet på.

En af de gode historier er om Katja som vi siden november 2021 har hjulpet igennem et afklaringsforløb i samarbejde med virksomheden Autismetilbuddet. Forløbet viste, at det var det helt perfekte match for både Katja og Autismetilbuddet, og nu er der et fleksjob i vente.

Det er en stor ære, at vi hver dag for lov til at være med på sidelinjen når vores borgere knokler, trods udfordringer, på at blive på arbejdsmarkedet – og vi er ydmyge overfor det store arbejde som ligger hos både borger og virksomhed, når disse afklaringsforløb er i gang.

Som sagt – vi er her stadig – i fuld gang med det vi er gode til.

Læs mere på vores LinkedIn profil:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6942423915021406208