Preloader
 

Det er vigtigt for AJ Skadedyrskontrol, at tage socialt ansvar

Tag socialt ansvar nu

Vi hjælper til med det gode samarbejde, for både borger og virksomhed, og det lykkedes når virksomhederne tager socialt ansvar. Her er en af vores gode historier fra virksomheden, AJ Skadedyrskontrol.

“Vi har i efteråret 2020 haft et rigtig godt samarbejde med Ginsbo|Valentin, hvor en frisk mand der var kommet til skade med sin hofte fra et tidligere job, som nu har startet et praktikforløb med efterfølgende løntilskud over 6 måneder hos os. Vi kunne allerede fra start mærke, at jobbet som skadedyrsbekæmper var den rigtige løsning, stort set fra dag et, skulle medarbejderen ikke tage smertestillende piller for at komme igennem en arbejdsdag.

Vi forventer en fast fuldtidsstilling når perioden med løntilskud er fuldført om 5 måneder. Vi har i AJ Skadedyrskontrol haft en tilsvarende sag for et år siden, med en gut der havde været i systemet i 5 år og er i dag en meget værdsat medarbejder på fuldtid og fungerer på helt almindelige lønvilkår.

Jeg kan som direktør kun anbefale at tage et socialt ansvar, men selvfølgelig også stille krav til den enkelte og ikke bare sige ja til den første og bedste.”

– John Mogensen AJ Skadedyrskontrol